Wat kan Kleedster voor jou doen?

Iedereen heeft zijn of haar eigen stijl in kleding en uiterlijk, maar niet iedereen heeft het in zich om de binnenkant met de buitenkant te matchen. Kleedster helpt op een no-nonsense en respectvolle manier jouw persoonlijkheid te onderstrepen in je verschijning. Gun jezelf een objectief, welgemeend advies en maak van jouw eerste indruk (inclusief je spiegelbeeld) een onvergetelijke.

Kleedster helpt jou je eigen stijl te ontdekken en ontwikkelen. Een eigen stijl is tijdloos, betekent dat je gemakkelijker jouw passende stukken ontdekt in het enorme aanbod kleding en merken van tegenwoordig, beschermt je tegen miskopen, onderstreept je persoonlijkheid; maakt dat je spiegelbeeld en het plaatje in je hoofd blij met elkaar zijn. Bovendien zorgt een eigen stijl ervoor dat je vele uren minder besluiteloos in je kast staat te staren.

Kleedster biedt een aantal standaard diensten aan die jou gaan helpen bij het vinden van of het uitdiepen van jouw stijl. Het is overigens altijd mogelijk combinaties te maken of andere aanpassingen te doen binnen het vermelde aanbod. Kijk verder onder de verschillende diensten voor een uitgebreide beschrijving en neem vrijblijvend contact met me op voor een offerte op jouw maat en budget gesneden! 

Ja, ik wil meer weten